Van opvulling naar voeding

Vorige Artikel 2 van 40 Volgende

2-8-2020

Ik had de laatste tijd weer het gevoel alsof er langzaam onbewuste keuzes in mijn leven begonnen te sluipen. Alsof ik steeds meer in slaap dommelde tot een soort robotje. Ik zoek dan naar afleiding, ruis en opvulling, om maar aan de stilte en leegte te ontsnappen. Terwijl ik juist weet wat voor een fijne plek dit is om vanuit te leven.

Ik vind dan dat ik weer meer moet doen, meer moet bereiken en ga steeds in een hogere versnelling. En daarnaast ga ik ook meer op mijn telefoon kijken, series kijken en eten bestellen. Nu hoeven al deze dingen helemaal geen opvulmateriaal te zijn, als je ze maar bewust en vanuit de juiste plek inzet. Gelukkig ben ik er voortaan vrij snel bij en kan ik weer terugschakelen naar een ontspannen ritme. 

Ik kom erachter dat al de dingen die voor de buitenwereld zo mooi zijn om te verzamelen, niet zolang voldoening geven als ik dacht. En ik dus volledig mijn eigen definitie van succes mag creëren. Ik hoef mijn leven niet in te richten zoals anderen dit doen. Ik mag blanco beginnen en stap voor stap dingen toevoegen die goed voelen. Die mij écht voeden. De dingen die mij vol laten lopen met liefde. Ik weet nu dat ik hier veel ruimte en rust voor nodig heb. Ik wil in verhalen duiken, naar binnen keren, door de natuur struinen en ik wil poëzie vangen. ik wil mezelf zoveel liefde geven zodat het kan overstromen naar anderen. Ik wil mezelf niet meer vullen maar ik wil mezelf voeden, zodat mijn hart nooit meer honger heeft.

Alle liefs, 

Britt 

© 2013 - 2020 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.