Van opvulling naar voeding

Vorige Artikel 2 van 35 Volgende

2-8-2020

Ik had de laatste tijd weer het gevoel alsof er langzaam onbewuste keuzes in mijn leven begonnen te sluipen. Alsof ik steeds meer in slaap dommelde tot een soort robotje. Ik zoek dan naar afleiding, ruis en opvulling, om maar aan de stilte en leegte te ontsnappen. Terwijl ik juist weet wat voor een fijne plek dit is om vanuit te leven.

Ik vind dan dat ik weer meer moet doen, meer moet bereiken en ga steeds in een hogere versnelling. En daarnaast ga ik ook meer op mijn telefoon kijken, series kijken en eten bestellen. Nu hoeven al deze dingen helemaal geen opvulmateriaal te zijn, als je ze maar bewust en vanuit de juiste plek inzet. Gelukkig ben ik er voortaan vrij snel bij en kan ik weer terugschakelen naar een ontspannen ritme. 

Ik kom erachter dat al de dingen die voor de buitenwereld zo mooi zijn om te verzamelen, niet zolang voldoening geven als ik dacht. En ik dus volledig mijn eigen definitie van succes mag creëren. Ik hoef mijn leven niet in te richten zoals anderen dit doen. Ik mag blanco beginnen en stap voor stap dingen toevoegen die goed voelen. Die mij écht voeden. De dingen die mij vol laten lopen met liefde. Ik weet nu dat ik hier veel ruimte en rust voor nodig heb. Ik wil in verhalen duiken, naar binnen keren, door de natuur struinen en ik wil poëzie vangen. ik wil mezelf zoveel liefde geven zodat het kan overstromen naar anderen. Ik wil mezelf niet meer vullen maar ik wil mezelf voeden, zodat mijn hart nooit meer honger heeft.

Alle liefs, 

Britt 

© 2013 - 2021 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel