Little Universe gedichtenbundels 
Vanuit de naam Little Universe schrijf ik gedichten. Deze heb ik samengebracht in drie mooie gedichtenbundels. 

Een bundeltje licht - Britt Nelissen (2019) 
‘Een bundeltje licht’ is mijn eerste gedichtenbundel en bestaat uit 55 kleine gedichtjes met een groot hart. Ze gaan over geluk, verdriet, angst, liefde, het donker én het licht. We zijn allemaal een bundeltje licht, het is aan ons om het te laten schijnen. De bundel heeft een zachte cover en de illustratie is gemaakt door Lieke van der Vorst (Liekeland).

Poëzie in de chaos - Britt Nelissen (2020) 
Mijn tweede gedichtenbundel is ‘Poëzie in de chaos’. Net zoals ‘Een bundeltje licht’ bestaat deze uit 55 gedichtjes. De bundel gaat over de poëzie die in chaos verscholen ligt. Zowel in onszelf, als in de wereld. Chaos draagt altijd een hogere orde in zich mee. Als een voedingsbodem waarin nieuwe zaadjes geplant zijn. Nog niet altijd zichtbaar, maar op het juiste momenten groeien ze uit tot mooie, kleurrijke bloemen. De bundel heeft een zachte cover en de illustratie is gemaakt door Marjolein Meulendijks (Stylenoot). 

De wereld van het hart - Britt Nelissen (2021) 
Eind 2021 is mijn boek ‘Het wereld van het hart’ uitgekomen. Een bundeling van gedichten en gedachten over liefde, verbinding en thuiskomen in je eigen hart. Het boek is een combinatie van gedichten, teksten en foto’s. Dit boek heeft een harde cover en is geïllustreerd door Tijana Lukovic. 

Duurzame gedichtenbundels
Alle bundels zijn gemaakt van crèmekleurig Biotop papier met het FSC keurmerk. Ze zijn gedrukt bij een groene drukker in Nederland. Zo wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd door het planten van bomen (Trees for All) en gebruiken zij biologisch afbreekbare inkt en chemieloze platen tijdens het drukproces.

© 2013 - 2022 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel