Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

*PRE-ORDER OKT.* Boek 'De wereld van het hart'

€ 20,00 (inclusief btw)

LET OP! Dit is een pre-order, dus het boek wordt begin oktober 2023 verstuurd. Als er andere producten bij je bestelling zitten, worden deze dus ook niet eerder verzonden dan begin oktober. Heb je de andere producten eerder nodig, plaats hiervoor dan een losse bestelling :-)

Een bundeling van gedichten en gedachten over liefde, verbinding en thuiskomen in je eigen hart. Het boek is een combinatie van gedichten, teksten en foto's. 

Hardcover & gedrukt op crème FSC Biotop papier. Het boek is gedrukt bij een groene drukker in Nederland. Zo wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd door het planten van bomen (Trees for All) en gebruiken zij biologisch afbreekbare inkt en chemieloze platen tijdens het drukproces. 

Een stukje uit het voorwoord:
Het hart kent ons door en door. Ze zit in ons, klopt en geeft ons daarmee het leven. Ze weet de weg, heeft humor en zit vol verrassingen. Ze kent alle geheimen van het universum: haar wetten, haar magie en haar liefde. Ze kent het verleden en de toekomst, gebundeld in het eeuwige nu. Ze is vol van waarheid.  Daarom besloot ik vragen aan haar te stellen. Waar kan ik je vinden en hoe blijf ik met je verbonden? Hoe praat je tegen mij? Hoe zit het met vergankelijkheid, het donker, groei en geluk? Mijn antwoorden vind je in dit boek.

Formaat: A5 
Pagina's: 116 
Illustratie omslag: Tijana Lukovic
Fotografie: Danique van Kesteren
Eindredactie: Kim Nelissen, Lisette Kreischer

© 2013 - 2023 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel