Little Universe gedichtenbundels 
Vanuit de naam Little Universe schrijf ik gedichten. Deze heb ik samengebracht in drie mooie gedichtenbundels. 

Een bundeltje licht - Britt Nelissen (2019) 
‘Een bundeltje licht’ is mijn eerste gedichtenbundel en bestaat uit 55 kleine gedichtjes met een groot hart. Ze gaan over geluk, verdriet, angst, liefde, het donker én het licht. We zijn allemaal een bundeltje licht, het is aan ons om het te laten schijnen. De bundel heeft een zachte cover en de illustratie is gemaakt door Lieke van der Vorst (Liekeland). Gemaakt van FSC papier bij een groene drukker in Nederland. 

Poëzie in de chaos - Britt Nelissen (2020) 
Mijn tweede gedichtenbundel is ‘Poëzie in de chaos’. Net zoals ‘Een bundeltje licht’ bestaat deze uit 55 gedichtjes. De bundel gaat over de poëzie die in chaos verscholen ligt. Zowel in onszelf, als in de wereld. Chaos draagt altijd een hogere orde in zich mee. Als een voedingsbodem waarin nieuwe zaadjes geplant zijn. Nog niet altijd zichtbaar, maar op het juiste momenten groeien ze uit tot mooie, kleurrijke bloemen. De bundel heeft een zachte cover en de illustratie is gemaakt door Marjolein Meulendijks (Stylenoot). Gemaakt van FSC papier bij een groene drukker in Nederland. 

De wereld van het hart - Britt Nelissen (2021) 
Eind 2021 is mijn boek ‘Het wereld van het hart’ uitgekomen. Een bundeling van gedichten en gedachten over liefde, verbinding en thuiskomen in je eigen hart. Het boek is een combinatie van gedichten, teksten en foto’s. Dit boek heeft een harde cover en is geïllustreerd door Tijana Lukovic. Gemaakt van FSC papier bij een groene drukker in Nederland.

© 2013 - 2023 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel