Artikel 3 van 6

Boek 'Als de wind'

€ 20,00 (inclusief btw)

Een poëtische liefdesbrief aan de natuur

'Als de wind' is een verzameling van gedichten, gedachten en foto's over de magische wereld om ons heen.

Als wezen zijn we niet veel anders dan de kosmos in het klein. Met de elementen als universele bouwstenen die als drijvende krachten voor beweging en transformatie zorgen. In verbinding met de natuur en de elementen kunnen we de liefde in de wereld laten groeien. 

Hardcover met goudfolie letters & gedrukt op FSC Biotop papier. 

Een stukje uit het voorwoord:
Mijn liefde voor de natuur begon vroeg en is nooit opgehouden. Het begon met al die geluksmomenten die ik heb ervaren in de natuur, zolang ik op deze aarde mag rondlopen. Ik kon het voelen als ik uren wandelde met de hond door het bos. En ik natuurlijk net deed alsof zij een wolf was en ik een boselfje. Ik kon het voelen als ik in de stromende regen op een schiereilandje ging zitten bij het ven waar wij dichtbij woonden. Ik kon het voelen als ik op de stronken zat van de enorm grote laurierstruik in de tuin en net deed of het mijn huisje was. 

Onderweg verloor ik weleens de verbinding, maar gelukkig verloor de natuur de verbinding nooit met mij. Alsof zij constant riep: hier moet je zijn, kom maar thuis in mijn armen. Hier vind je alles wat je nodig hebt: antwoorden, magie, wonderen en ontzettend veel mooie verhalen. Als je maar echt aanwezig bent en goed kijkt. 

Dus hierbij een liefdesbrief aan de natuur. De aarde. Het universum. De elementen. En dus net zo goed aan jou en mij.

Formaat: 17 x 24 cm  
Pagina's: 88 

Gedichten & tekst: Britt Nelissen, Little Universe
Illustratie omslag: Tijana Lukovic
Fotografie: Lott's 
Eindredactie: Kim Nelissen

© 2013 - 2024 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel