Vorige Artikel 11 van 47 Volgende

Liefde voor verhalen #4

Ik heb altijd al zo van boeken gehouden. Het gevoel dat je een andere wereld instapt, de lessen die erin verscholen liggen, de spiegels die je worden voorgehouden, de mooie woorden of zinnen, de inzichten die je krijgt. Toen ik klein was, ging ik al naar de bieb aan het einde van onze straat en daar kon ik uren struinen tussen de verhalen. En naar welke stad ik ook verhuisde, ik nam altijd weer een bieb abonnement. Niet dat het altijd helpt, want ik koop nog steeds veel boeken. 

Eerst las ik vooral zelfhulpboeken, want ik had veel levensvragen en ik had een grote honger naar antwoorden. Toen wilde ik vooral vinden wat ik zocht, nu wil ik vooral voeden wat ik al heb gevonden. En het hart voeden, dat kunnen boeken als de beste.

Hier deel ik een aantal van mijn lievelings:
- Als een rivier - Paulo Coelho
- De stem van je hart - Susanna Tamaro
- De ontembare vrouw - Clarissa Pinkola Estes
- Big Magic - Elizabeth Gilbert
- Schitterende kleine dingen - Sheryl Strayed
- My heart wanders - Pia Jane Bijkerk
- De alchemist - Paulo Coelho
- Lieve Mathilda - Susanna Tamaro
- De reis van de ziel - Willem Glaudemans
- De vier inzichten - Don Miguel Ruiz
- De kleine prins - Antoine de Saint-Exupéry

© 2013 - 2023 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel