Vorige Artikel 9 van 33 Volgende

Liefde voor verhalen #2

EEN FILM ~ Captain Fantastic 
In de bossen van het noordwesten van Amerika heeft Ben voor zijn zes kinderen een ideale wereld gecreëerd.
Een dromerige plek weg van de hectiek en de drukte van het hedendaagse bestaan. Alles om een puur en natuurlijk leven te kunnen leiden. Totdat er iets gebeurt waardoor ze besluiten om toch de buitenwereld te gaan verkennen. 
De film is zowel ontroerend als grappig. En het laat ons zien dat er altijd een middenweg is voor onze verlangens. 
Hier kun je de trailer bekijken. 

EEN BOEK ~ De helende kracht van de acceptatie 
Mijn echte lievelingsboeken zijn op één hand te tellen. En deze hoort daar zeker bij! 
Het boek is geschreven door Annemarie Postma. Ik roep altijd dat als je dit boek hebt, je eigenlijk geen ander zelfhulpboek meer nodig hebt. Ik pak het er dan ook meerdere keren per week bij om mezelf te herinneren aan al dit moois. Op de voorkant van het boek staat eigenlijk precies waar het over gaat: vinden door te stoppen met zoeken. Zoals ze zelf zo mooi zegt in het boek: ''Er schuilt een enorm wonder in kalme aanvaarding van al wat is. De sleutel tot innerlijke vrede, geluk, gezondheid en succes ligt 'm niet in het leren veranderen wat is, maar juist het leren willen wat is.''

EEN LIEDJE ~ State Lines
Dit liedje is van Novo Amor, het alias van Ali Lacey, een songwriter en producer afkomstig uit Wales. Ik ontdekte hem toen ik de film 'Five Feet Apart' aan het kijken was. Ik zoek tijdens een film altijd meteen de liedjes op die ik mooi vind. Het is echt een nummer dat mij heel erg raakt en ondanks dat het best verdrietig is, word ik er om die reden toch heel blij van. 

Alle liefs, 

Britt 

© 2013 - 2022 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel