Vorige Artikel 18 van 47 Volgende

Liefde voor verhalen #3

12-7-2020

EEN FILM ~ 500 Days of Summer 
Een romantische komedie die voor één keer niet uit 500 clichés bestaat. Vanaf het moment dat Tom Summer ontmoet, weet hij dat hij de ware gevonden heeft. Alleen Summer gelooft niet in de liefde. Relaties zijn chaotisch, dus waarom niet gewoon plezier hebben? 500 dagen lang kun je Tom & Summer door hun liefdesavontuur volgen. Ook gebruikt de film hele goede muziek! Hier kun je de trailer bekijken. 

EEN BOEK ~ Schitterende kleine dingen 
Dit boek is geschreven door Cheryl Strayed, de schrijfster van het boek 'Wild'. Het bestaat uit columns die zij schreef voor de website van The Rumpus. Vol met humor en mooie inzichten geeft zij in alle eerlijkheid haar advies aan mensen die het even niet meer weten. Als ik het even niet meer weet, grijp ik dus ook regelmatig naar dit boek. Mijn lievelingsstukje: ''De toekomst heeft een oeroud hart. Wie we worden komt voort uit wie we op ons allerprimitiefst zijn; dat we zowel weten en onmogelijk kunnen weten wat het is dat we in ons leven nog zichtbaar moeten maken.'' 

EEN LIEDJE ~ We're Gonna Be Okay 
Dit liedje van Cody Francis, hoorde ik in een vlog van Willem, die het YouTube kanaal Daddyhox heeft. Het is op dit moment één van mijn lievelingsliedjes geworden. Zo zie je maar, waar je ze allemaal vandaan kunt toveren ;-). 

Alle liefs, 

Britt 

© 2013 - 2024 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel