Vorige Artikel 16 van 47 Volgende

Poëzie voor 'De Nobele Hoeve'

Ik wil een heel bijzonder en mooi projectje met je delen!

Als ik ergens van houd, zijn het wel dieren. Ze zijn puur, staan dicht bij de natuur en kunnen als de beste in het moment zijn. We kunnen dan ook veel van ze leren! Ik vind het belangrijk om naar dieren te kijken naar mijn hart, zodat die van hun kan blijven kloppen. Daarom heb ik samen met mijn lieve vriendin Lisette Kreischer een pakketje samengesteld om een hele mooie stichting te steunen! 

De Nobele Hoeve 
De Nobele Hoeve is opgericht door Margarit en zij wil met haar stichting bewustzijn creëren, zodat mens, dier en natuur in harmonie met elkaar kunnen leven. Ze houdt zich bezig met de opvang en verzorging van verwaarloosde en mishandelde dieren. Een thuis voor unieke en bezielde wezens met hun eigen verlangens en vooral eigen levens die vrij geleefd moeten kunnen worden!

Het pakketje bestaat uit vier printjes met aan de ene kant een prachtige foto van de dieren gemaakt door Lisette en aan de andere kant een gedicht van mij. Alle opbrengsten gaan direct naar De Nobele Hoeve. 

Je kunt het pakketje hier bestellen. Alvast heel erg bedankt voor je steun! 

Alle liefs, 

Britt

© 2013 - 2024 Little Universe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel